Team

Deniece
Welkom in onze beauty- en healthsalon! Na jarenlang in de publieke en commerciële arbeidsbemiddeling gewerkt te hebben, besloot ik totaal iets anders te willen gaan doen. Mensen ondersteunen in hun zoektocht naar een vitaler leven.

 

Echte beauty begint van binnen. Lekker in je vel zitten en een juiste balans van lichaam en geest zijn de basis van jouw beauty en health.

Als vitaliteitscoach, gewichtsconsulente en powerwalktrainer vind ik deze juiste balans erg belangrijk. Het maakt jouw dagelijkse leven een stuk leuker en aangenamer als jij jouw juiste balans vindt en een vitaal leven kan leiden. Voor iedereen is dit anders. Ik ondersteun jou graag in dit proces.

 

Naast alle aandacht voor lichaam en geest is er ook aandacht voor beauty. Er worden diverse beautybehandelingen gegeven in de salon door ons. Als allround nagelstyliste verzorg ik de handen en geeft het mij ook ruimte om mijn creativiteit kwijt te kunnen.. 

Beauty & Health onder één dak.

Mijn volledige profiel kan je hier bekijken.
Mocht je vragen hebben over wat we allemaal doen, stel ze gerust!


Hopelijk tot snel!

Deniece

 

 

 

Sophie

Met veel plezier ben ik werkzaam bij Beauty & Health by Deniece. Ik ben verantwoordelijk voor de social media en de nieuwsbrieven. Naast de communicatie geef ik ook de paraffine behandelingen, gellak behandelingen en het opvullen van gel/acryl nagels.


Naast alle behandelingen verkopen we ook beautyproducten. Zoveel mogelijk op natuurlijke basis en/of vegan. Ik ben altijd bezig om leuke, nieuwe producten, acties en behandelingen te promoten.

Heb je een vraag over de paraffine behandeling of over één van onze heerlijke producten? Dan kan je altijd bij mij terecht.


Hopelijk tot snel! 💗
Liefs,

Sophie

Demi
Na een paar jaar in het buitenland gewoond te hebben, ben ik sinds een tijdje weer terug in Nederland.
Sinds ik terug ben heb ik een tijd in de zorg gewerkt. Tijdens mijn baan in de zorg heb ik de opleiding als allround nagelstyliste afgerond.

 

Begin van het jaar ben ik in contact gekomen met Deniece en sinds 1 juli 2022 werk ik nu bij Beauty & Health. In oktober 2022 ben ik begonnen met de basis opleiding schoonheidsspecialiste. In december ben ik daarvoor geslaagd met een 7,5.

Op dit moment voer ik de volgende behandelingen uit:
Gellak
Het opvullen van gel/acryl nagels
Gezichtsbehandelingen
Epileren
Wenkbrauwen verven


Hopelijk tot snel in de salon!

 

Liefs,
Demi