Reviews

8 februari 2023 - Davonne:
Al een aantal jaren kom ik bij Deniece voor m'n nagels en het zit er iedere keer weer prachtig op! Veel keus uit kleuren en altijd gezellig. Mooie salon. Echt een aanrader!

7 februari 2023 - Cynthia:
Ik kom inmiddels alweer geruime tijd in de salon voor mijn nagels. Altijd een feestje om uit alle kleuren weer een keuze te maken, niets is te gek en alles kan. Ik word altijd blij van mijn bezoek, het is natuurlijk ook even een relaxmomentje.

5 februari 2023- Natascha:
Hele mooie en fijne produkten!

 

4 februari 2023 - Astrid:
Ik ga nu al enige tijd naar beauty & health by Deniece voor mijn nagels en kan niet anders zeggen dat ze altijd top zijn! Zeer tevreden en zeker aan te raden ❣️

4 februari 2023 - Christa:
Heerlijke producten, wat een cadeau is om te geven en krijgen!

3 februari 2023 - Monica:
Ik ga al een aantal jaar naar deze salon en het blijft een feestje. Mijn nagels zijn altijd prachtig en ik kan de gekste dingen verzinnen qua nailart en het word iedere keer weer prachtig. Zijn echt toppers die meiden!

26 januari 2023 - Maureen:
Heerlijke relaxbehandeling gehad bij Beauty & Health by Deniece in Numansdorp. Demi heeft een hele fijne gezichtsbehandeling gedaan waardoor ik uitgerust de deur uit ben gegaan. Mooie moderne salon!

 

26 januari 2023 - Claire:
In deze mooie salon waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat heb ik een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling en massage gehad van Demi. Er worden mooie natuurlijke producten gebruikt. Zeker voor herhaling vatbaar!

 
26 januari 2023 - Ashley:
Hele fijne relax gezichtsbehandeling gehad bij Demi! 😊 Ook wordt je altijd van harte welkom geheten bij de salon!