Cryolipolyse - Vet bevriezen

 

Wat is cryolipolyse?
Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

 

De behandeling
Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de MedCos behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

 

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De MedCos cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling. Het BMI mag maximaal 30 zijn (dit is een richtlijn).

 

 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 6 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. Tijdens de MedCos behandeling met de cryolipolys kunt u rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de MedCos behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

 

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De MedCos behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!

 

Te behandelen gebieden:
- Onderkin
- Bovenarmen
- Buik
- Love-handles
- Rug
- Heupen
- Bovenbenen


Contra-indicaties
Oncologische aandoeningen van de huid
Overgevoeligheid van de huid na bestraling van een oncologische aandoening
Hartinfarct jonger dan 6 maanden
Trombose
Pacemaker of inwendige defibrillator
Niet goed ingestelde epilepsie en aura migraine
Zwangerschap of het geven van borstvoeding
Verse littekens van operaties
Keloid reactie van de huid wanneer u wondjes heeft
Koorts
Tumoren
Open wonden in het te behandelen gebied
Navelbreuk
Gebruik van onstekingsremmers
Koude allergieën


Prijzen:
Je kan ervoor kiezen om tijdens een behandeling meerdere koppen te laten plaatsen, maximaal 4.
De prijzen worden bepaald aan de hand van het aantal zones wat je wilt behandelen.

De onderstaande prijzen zijn per sessie/behandeling.

1 kop - € 98
2 koppen - € 196
3 koppen - € 275
4 koppen - € 350


Vrijblijvend intakegesprek
Wij nemen uitgebreid de tijd om te bespreken wat de wensen zijn en hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Daarbij stellen we vast hoeveel behandelingen er nodig zijn om deze resultaten te behalen.

Wil je meer weten over cryolipolyse, neem dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 06-39491379  of vul het onderstaande formulier in.